Leta efter den absolut bästa bonusen idag

PLANET OF THE APES SLOT FRÅN NETENT

Därnäst börjar hjulen snurra som vanligt samt då kommer den utvalda symbolen att vara sticky.

Vad är Planet 57732

Specialfunktioner

Planet of the Apes slot som är utvecklad av svenska NetEnt bygger nämligen på två av de tre filmerna ur trilogin om apornas planet. Förut det andra finns en lång länga filmklipp från filmerna med. Givetvis bjuds det på Free spins! Som mest kan du samla på dig 15 wildsymboler. Grafiken är slående, och mängden funktioner är över förväntan. Här samlar vi inte bara wilds utan likaså vinstmultiplikatorer och extra gratisrundor.

Vad är Planet 53857

Mobil & Surfplatta

Tre krävs för att aktivera free spins men de räknas separat. De wildsymboler man får i freespinsläget läggs in i en mätare på skärmen samt varje gång man får en wild så ökar också mätaren med exakt 1. I detta läge så kommer även alla wilds som dyker opp på spelplanen att fylla på din wildmätare. Under Rise-freespins så samlas dessutom varje Wild som landar på hjulen i en Wild-mätare på skärmen. Inga konstigheter. Så vi skippar det! Hamnar den däremot på motsatt spelplan odla flyttar den över till samma befattning på rätt sida, det vill anföra om positionen fortfarande är ledig. Stacked Wild — när ett hjul gällande Rise-spelplanen är täckt av wildsymboler, aktiveras Stacked Wild-funktionen och duplicerar dem mot motsvarande position på Dawn-spelplanen. Här samlar vi inte bara wilds utan likaså vinstmultiplikatorer och extra gratisrundor.

Vad är 48044

Tillsammans andra ord är det bara att hålla tummarna för att det blir en storvinst! Om Rise Scattersymbol akt 3 landar någonstans på spelhjulen odla kommer du att aktivera funktionen Rise-freespin. Till höger dyker han i stället upp i en röd symbol. Dawn Freespins Liksom i Rise-freespins, är det 3 Scatters på spelets mörka hälft som aktiverar Dawn-freespins. På så fason förlänger du din spelupplevelse och tillåts mer för pengarna helt enkelt.

Kommentaren

Leave a Reply