L'eter

Блог за олфактивни преживявания

На 2 и се пръска с парфюм…

image002Честит 2-ри рожден ден, блогче!

На мен и на всички, които надникват с любопитство и задоволство тук, пожелавам още безброй много страници, изписани с ароматния език на парфюмите, подправките и цветята; още милярди нови вдишвания и издишвания, носещи усещане за разбиране, обич, свежест и вътрешен мир; още стотици красиви преживявания, заслужаващи да бъдат записани, споделени и прочетени!

Имам всичко за един прекрасен рожден ден:

торта (доверявам се на Дейвид Лейбовиц, щом стане дума за морковена торта),

P1130624

P1130628

P1130631

добра компания (може да не сме перфектни в маникюра, но е забавно),

P1130603

P1130599

музика за танци (човек не може да остане равнодушен при този ритъм и покана от дете)

и …

подаръци!

Двама от вас, които напишат някакъв коментар тук или във Фейсбук, ще получат пробички на някои от любимите ми аромати – ревюирани или предстоящи да бъдат ревюирани! На 7-ми юни ще изтегля чрез жребий победителите! Разбира се, може да напишете какво бихте искали да изпробвате, какво ви е интересно или просто да кажете „Здрасти!“!
Моите лични подаръци още не са пристигнали, но ще бъдат надлежно отразени тук, когато ги получа! То всичко е от мен за мен и затова организацията и осъществяването са малко по Остап-Бендерски – случайно, на момента и когато, тогава!

Previous

Утре е…

Next

Подаръци, подаръци!

5 Comments

 1. Teia Ted

  повече ще се зарадвам на ревютата, а не на пробичките! :-Р

  Успех, Лю! Все така жизнерадостна и сладкодумна ти желая да бъдеш! <3

 2. system error

  Честит рожден ден, Лю. С удоволствие те чета и тук, и на други места :). Очаквам с интерес да разкажеш/напишеш за подаръците :).

 3. Роси

  Пу първа да пиша! Още веднъж, Честит Благоуханен, Вкусен и Весел Рожден ден! Аз имам безброй пожелания, но ще имам удоволствието да ги поднеса лично, гледайки греещите ти очи!
  Само едно, тук ще издам…Пожелавам на теб и всички останали Ароматът на Парфюма „От Любов…“ да стигне до всяко кътче на света! <3

 4. Едно огромно и искрено ‘БЛАГОДАРЯ’, момичета!

Вашият коментар

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén