L'eter

Блог за олфактивни преживявания

Month: юни 2014

Prima annusata*

Lady of the Night Don BlandingНоволуние, ново настроение, нова рубрика в блога. Пробвано за пръв път, носено един ден или по-малко, първи впечатления, първи записки за по-късно сравнение при шанс за по-обстойно опознаване.

Време: 20 – 25 градуса, непостоянен вятър, на моменти с бурни пориви. Психическо състояние: напрежение от недовършена работа, но и ентусиазъм от възможности за срещи с приятели, които не съм виждала скоро.

Read More

Безпокойство

The Long Bright Dark by Chris BuzelliНапълно естествено е за мен да подлагам на съмнение всичко, което чувам и виждам. Съвсем в реда на нещата в неподредения ми „маймунски ум“ е да съм съпричастна към всяко нещастно същество, което срещам по пътя си, винаги се опитвам да помогна, дори мъничко, дори само с мисъл. Затрупвам се със задачи и когато остана без някое натоварване се учудвам и не съумявам да се организирам успешно. Тази плетеница от думи е оправдание. Оправдание, че повече от месец не съм писала за блога. Мина рожденният му ден, на 29ти май. Три години. Не писах, не правих торта, не забърках томбола с награди. Случиха се и куп други неща – по-тъмни, по-светли, но все изискващи вниманието ми и старанието ми, които трудно съумявам ефективно да впрегна за работа.

Мрънкам си.

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén