L'eter

Блог за олфактивни преживявания

Month: октомври 2013

Малки открития 2

34165950

leau-13v50_2Открих, че

Read More

Дражета или потни крачета?

12067_287815551340058_1649402135_nИма парфюми, които за мен са побъркваща енигма. Мятат ме във въртележката на безсънието и ме принуждават да ги пазя повече от година дори и в минимални количества, само за да мога да ги проуча в различни сезони, настроения и даже географски ширини. Много често това са новоизлезли парфюми, предизвикали бурно обсъждане наяве и в интернет, парфюми с непознати съставки или в необичайни композиции, парфюми, създадени за странни асоциации или с новаторски подход.

Read More

Холандски импресии / Б11

P1160161Вторият ароматен бутик, който успях да посетя в Амстердам, беше този на Dany Diop. Самият Дани ме посрещна и се отзова с широка пленителна усмивка на моето боязливо влизане и питане за Noontide Petals на Andy Tauer. Наистина не очаквах такова приятно отношение.

Read More

Холандски импресии / Б10

P1160287Холандия е като кукленска къща в накипрен алпинеум с много каналчета, езерца и мостове. И паяци – сякаш е забравена на тавана, но парадоксално липсва дебелия слой прах. За сметка на това пък сутрин обикновено пада дебела пелена от омокряща всичко мъгла, която не се вдига почти до обяд.

Read More

Versatile Blog Award и още нещо.

Понякога се заинатявам като магаре на мост и няма как да ме накарате да седна пред компютъра. Но днес имам рожден ден, навън е вдъхновяващо циганско лято, а на мен ми идва отвътре да пиша, да се усмихвам и да раздавам подаръци. Ще пиша. Даже повече – ще отвърна с удоволствие на една блог номинация.

dfs

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén