L'eter

Блог за олфактивни преживявания

Month: май 2013

На 2 и се пръска с парфюм…

image002Честит 2-ри рожден ден, блогче!

На мен и на всички, които надникват с любопитство и задоволство тук, пожелавам още безброй много страници, изписани с ароматния език на парфюмите, подправките и цветята; още милярди нови вдишвания и издишвания, носещи усещане за разбиране, обич, свежест и вътрешен мир; още стотици красиви преживявания, заслужаващи да бъдат записани, споделени и прочетени!

Read More

Утре е…

P1130422„Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях.“

А. А. Милн, Мечо Пух

Утре блогът става на две години и тъй като първият рожден ден не го празнувах, сега ще го отбележа подобаващо – цяла седмица!

Read More

Нощен нарцис / Б3

jonquil1Оказа се, че много малко от пролетните цветя в парфюм ми прилягат, не ме потискат и не ме карат да си остъргвам кожата в банята. Обожавам ги всичките в благоуханни букети – кокичета, лалета, зюмбюли, люляци, момини сълзи, фрезии, но само теменужките и нарцисите галят сетивата ми, когато ги нося в почти чист вид (моно аромат). Останалите ми допадат само в определени парфюмни комбинации и то, когато не са преобладаващата нотка.

Read More

От любов към липите!

P1130294Започна сезонът на липите! Мед ми капе на душата, щом носът ми долови нежния им аромат. За мен е смес от лимонов крем, краставица и градински карамфилчета! Скоро навсякъде ще се усеща и ще лекува лошо настроение и агресивни помисли!

Sade – The Kiss of Life

Цветовете на Ирида

P1130032Сини, бели, жълти, розови, лилави, червени, дори кафяви и зелени – цветове на дъгата. Това са ирисите. Това са цветята на май, в които се влюбвам отново и отново. Всяка година.

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén