L'eter

Блог за олфактивни преживявания

Month: август 2011

От любов към…Извънземното!

О, да, обичам И Ти, но днес ще продължа „морската серия” за това лято и ще пиша за Извънземното в бутилка – Alien на Thierry Mugler.

В предишната ми публикация споменах, че баща ми донесе много парфюми от чужбина, когато се прибра за сватбата ми. Много парфюми за мен, но само 2 за сестра ми. Единият от тях беше Alien.

До миналата година не го обичах особено – натрапваше ми се, причиняваше ми главоболие, звучеше ми моно-жасмин, без развитие.

 

Read More

Просто от любов!

Четвърти август – обикновена дата в календара на лятото. Не и за мен. На този ден преди четири години имаше сватба. Моята сватба. Беше един от най-веселите дни в живота ми, усмивката ми не слизаше от лицето и в следващите няколко дни имах мускулна треска на бузите и болки в челюстта. Сладки болки.

Не искам да ви разказвам подробно нито за организацията, нито за малката, но забавна и съдържателна семейна почерпка на обяд, нито за шареното джамборе на плажа с приятелите вечерта. Искам да ви разкажа за моят верен спътник през този ден. Не, не съпругът ми имам предвид, а другият спътник – сватбеният парфюм!

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén